Chefünk ajánlatai!
Üdvözöljük honlapunkon!
Vágvölgyi Márió ajánlásával: Bacsa szelet

A hússzeleteket klopfolás után megsózzuk, majd ráhelyezünk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt tarját. Lisztbe forgatjuk, majd párizsi bundába mártjuk. Ezután bő olajban aranybarnára sütjük. Végül számunkra megfelelő körettel tálaljuk.
Hozzávalók: néhány szelet karaj, ugyanennyi trappista sajt és füstölt tarja. Természetesen kell még liszt, tojás, tej és egy csipetnyi só.

Ugye milyen egyszerű?

Ördöglángos

Egy fűszeres, ízletes ragut készítünk. Burgonya lángossal, reszeltsajttal és fokhagymás tejföllel.
Hozzávalók: Ragu - Füstölt szalonna, vöröshagyma, fokhagyma, őrölt bors és kömény, paradicsom, erőspaprika, sertés comb vagy csirkemell. Burgonya lángos - burgonya, liszt, tojás, foghagyma, őrölt bors és kömény, majoranna. 
Tálalás: az elkészített ragut a félbe hajtott burgonya lángosba helyezzük, fokhagymás tejföllel nyakon öntjük és végül reszelt sajttal megszórjuk. "Egyszerűen, ÖRDÖGIEN finom"
 
FRISS HÍREK FRISS HÍREK
Állandó akciónkban, ha a napi menüből legalább egy hétre előre rendel, 50 Ft-ot engedünk minden étel árából! Ha viszont egy hónapra rendel 100 Ft-ot engedünk! Használja ki Ön is a lehetőséget!...
Blog Blog - legfrissebb blogbejegyzés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores leg...
Facebook
Vágvölgyi Márió ajánlásával: Bacsa szelet

A hússzeleteket klopfolás után megsózzuk, majd ráhelyezünk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt tarját. Lisztbe forgatjuk, majd párizsi bundába mártjuk. Ezután bő olajban aranybarnára sütjük. Végül számunkra megfelelő körettel tálaljuk.
Hozzávalók: néhány szelet karaj, ugyanennyi trappista sajt és füstölt tarja. Természetesen kell még liszt, tojás, tej és egy csipetnyi só.

Ugye milyen egyszerű?

Ördöglángos

Egy fűszeres, ízletes ragut készítünk. Burgonya lángossal, reszeltsajttal és fokhagymás tejföllel.
Hozzávalók: Ragu - Füstölt szalonna, vöröshagyma, fokhagyma, őrölt bors és kömény, paradicsom, erőspaprika, sertés comb vagy csirkemell. Burgonya lángos - burgonya, liszt, tojás, foghagyma, őrölt bors és kömény, majoranna. 
Tálalás: az elkészített ragut a félbe hajtott burgonya lángosba helyezzük, fokhagymás tejföllel nyakon öntjük és végül reszelt sajttal megszórjuk. "Egyszerűen, ÖRDÖGIEN finom"
 
FRISS HÍREK
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.